Eğitim ve Sertifika

Mentamove eğitim ve sertifika programları

Eğitim ve Sertifika
Eğitim ve Sertifika

Mentamove eğitimi sinir sisteminin işleyişin, sinir sistemin fizyolojisini ve sinir sisteminin anatomisini anlamakla başlar. Bu bağlamda Mentamove uygulamalarının anlamı, başarısı ve mükemmel sonuçların anlaşılması daha kolay anlaşılacaktır. Mentamove’un etkisi doğrudan beyin ve sinir sistemi üzerinedir. Bu yüzden yapılan bilimsel çalışmalar sonucu elde edilen veriler doğrultusunda Mentamove ticari ismi bilimsel olarak “EMG Biofeedback” veya “Brain Efficiency Training” olarak adlandırılmaktadır. Beyin üzerine ve sinir sistemi üzerine etkili bir yöntemin olabilmesi için kullanılan metodun doğru çalışıyor olması lazım ve sinir sistemi ile eş zamanlı (real time) işlemesi lazımdır.

Bunun temelinde de geri kalan sinir sistemi rezervlerinin nöroplastisitenin temel prensipleri üzerine kurulması gerekir. Bu doğrultuda Mentamove eğitimleri sırasında sık olarak karşımıza çıkan tıbbi terimler ve açıklamaları da doğru anlamak gerekir.

Bütün bunlar Mentamove eğitim ve sertifika programları için bilinmesi gereken noktalardır. Teknik personelin eğitimi sırasında gerekli tekniklerin personel tarafından bilinmesi gerekir. Hasta için önemli olan bir hareketi optimal olarak nasıl yapabileceğini düşünmesi ve başarıya ulaşabilmesidir.

Temel eğitim ve sertifika programları

Mentamove prensibini anlamak için insan beyninin nasıl çalıştığını bilmek gerekir. Beynin nasıl organize olduğu, bilinç ve bilinçli hareket nedir nasıl oluşur gibi sorulara cevap bulunmalıdır. Hareket noktalarına gönderilen düşünce (emg) hangi yolları izler. Sinir sistemi nasıl çalışır. Kortiko spinal yollar nelerdir? İnterhemisferik yollar nedir? Limbik sistem ve görevleri, Kranial Sinirler ve görevleri nedir? Bir çok sorunun cevabını eğitim programlarında bulabilecek ve yetişmiş sertifikalı Mentamove Terapisti olabileceksiniz.

Katılımcı Sertifika Programları

Katılımcılar için düzenlenecek Mentamove® Bilgilendirme Toplantılarında, Mentamove® Tedavilerindeki gelişmeler ve etkiler hakkında bilgilendirmeler yapılmaktadır. Katılımlar için lütfen info@medet.com.tr adresinden e-mail ile kayıt ve program tarihleri hususunda detaylı bilgi iletişimine geçiniz.

Fizyoterapist Eğitim Programları

Mentamove® Tedavi Metodu uygulayıcısı olabilmek için, Fizyoterapist Eğitim Programlarına katılım, Sertifika program tarihleri ve eğitim konuları hakkında bilgileri info@medet.com.tr adresinden e-mail ile hızlı ve detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Etki Alanları